Šou program na kraju Partizanovih priprema: Everton i Fofana pevali Iliću Ja bih da igra još malo... (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šou program na kraju Partizanovih priprema: Everton i Fofana pevali Iliću "Ja bih da igra još malo..." (FOTO)

Izvanredna atmosfera u taboru crno-belih pred sutrašnji povratak za Beograd

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta sa Kipra)

Treningom na stadionu Makario, na kome su brusili formu poslednjih 15 dana, fudbaleri Partizana su završili pripreme u Nikoziji i u četvrtak jutro, letom iz Larnake, preko Atine, vraćaju se za Beograd.

Crno-beli su u Nikoziji odigrali sedam kontrolnih utakmica, slavili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pet pobeda, nijednom nisu poraženi, a više od tog rezultatskog učinka novog šefa stručnog štaba Ivana Tomića može da raduje ambijent u ekipi. Bez ijednog problema, ranije karakterističnog i možda prirodnog s ozbirom na period proveden u inostranstvu, udaljenost od porodica i grada, ekipa iz Humske 1 je privela kraju boravak u hotelu "Hilton park", u kome je sinoć organizovan i specijalni zabavni program.

Na insistiranje Ivana Tomića, u planu uspostavljanja novih međuljudskih odnosa, crno-beli su, podeljeni u dve ekipe radili na rešavanju kreativnog zadatka. Cilj: ispuniti čak 15 različitih stavki.

Na primer, da nacrtati naočare na licu saigrača, od papira napraviti kravatu koju fudbaler nosi preko golih grudi, sedeti u specifičnom položaju, nabaviti fotografiju Nikole Tesle i istaknuti je na vidljivo mesto, smejati se i(li) pokazati ozbiljnost, a na kraju sve ovekovečiti zajedničkom fotografijom, koja je kasnije bila predmet ocene žirija.

Kad je pregledao učinak timova, sportski direktor Ivica Iliev je za pobednika proglasio ekipu čiji je kapiten bio Miroslav Vulićević, a koja je - između ostalog - morala da spremi i "himnu", različitu od zvanične Partizanove. Vulićevićev tim izabrao je navijačku pesmu posvećenu Saši Iliću "Ja bih da igra još malo", koju su, na čisto srpskom jeziku, legendarnom vezisti,  poraženoj ekipi, na uvce otpevali stranci Everton Luiz (Brazil) i Ismail Beko Fofana (Obala Slonovače).

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: partizan.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Sumiranje utisaka - Ovo je Partizanov učinak na Kipru (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Feb.2016

Aktuelni šampion Srbije stavio je tačku na centralni deo priprema za prolećni deo sezone, a evo kako je izgledao bilans crno-belih i šta su najznačajnije crtice sa Kipra...Fudbaleri Partizana kompletirali su poslednji dan centralnog dela priprema na Kipru i u četvrtak se ekspedicija "Parnog Valjka"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.