Šoštar: Destabilizacija Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 12.Okt.2010, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoštar: Destabilizacija Partizana

Nedavno istupanje smenjenog direktora Partizan Rajfajzena Darka Udovičića u našem listu u kojem je kritikovao rad UO i predsednika kluba nazivajući to pogrešnom politikom, logično, izazvala je reakciju Aleksandra Šoštara, čelnika tima sa Banjice.
Prvi čovek crno-belih nije želeo da raspiruje strasti, zadržavajući međutim mogućnost da na svaki način odbrani klub na čijem je čelu.
Postižemo dobre rezultate ali evo, na žalost,  makar >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << u naznakama imamo nešto što Partizan predstavlja negativno u javnosti. U intervjuu je rečeno da sve stvari treba da se rešavaju unutar kuće ali to eto, sada nije urađeno – kaže Šoštar.
Međutim da su Udovičićevi navodi ipak izazvali reakciju Banjice svedoče sledeće reči:
Moram da kažem da ovakva vrsta istupanja destabilizuje rad VK Partizan.Ovo nije prvi put da se to događa. Recimo 2003. kada smo bili blokirani presudama iz kraja devedesetih, a ne želeći da prevarimo igrače, pribegli smo poznatom putu.Tada su nas mediji kritikovali, bili smo razapeti. Sada se ponašamo na drugačiji način u teškoj situaciji i opet se pojavljuju naznake da nešto nije dobro.
Potvrđujući reči dojučerašnjeg prvog saradnika Šoštar dodaje:
Partizan jeste zaista kuća svih onih koji su u njemu bili ili su sada tu. Moramo da se ponašamo u skladu sa ciljevima koje je Partizan postavio prilikom osnivanja – da bude stalno ako ne najbolji a ono u samom vrhu.
Udovičić je rekao da su dugovi veliki, da je situacija jako teška. Šoštar komentariše:
Izuzetno je teška i niko ne beži od toga. Najlakše je reći jako je teško, nemamo šta da uradimo, hajde da dignemo ruke i odemo. Nije dobra teza da se razmišlja hoće li klub opstati ili ne.Da nas ima više koji mislimo u tom pravcu, krenuli bi linijom manjeg otpora, predali se. I sam sam ukazivao duže vreme na velike probleme. Ali na dobrom smo putu da za 18 meseci, najviše dve godine iz minusa stignemo do nule.
D. Stevović

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Stojković: Problem napravili oni kojima reprezentacija ne znači ništa

Izvor: Blic, 13.Okt.2010, 17:10

Fudbalski klub Partizan je odlučio da zatvori današnji trening zbog situacije koja je nastala, a reprezentativni golman Vladimir Stojković se prvi put obratio javnosti nakon incidenata u Đenovi na sajtu crno-belih...Stojković, koji je napadnut u Italiji i koji zbog toga nije stao na gol "orlova",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.