Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023, 11:10

Sombor organizuje besplatan prevoz na Sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Zainteresovanim sugrađanima i poljoprivrednim proizvođačima Grad Sombor organizuje besplatan prevoz na Sajam poljoprivrede u Novom Sadu, a polazak je predviđen 25. maja (četvrtak) u 8,00 časova ispred Sportskog centra Soko (Partizan), dok je povratak predviđen u 16,00 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Grad Sombor obezbedio besplatan organizovani odlazak na Sajam poljoprivrede

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023

SOMBOR – Kao i proteklih godina, Grad Sombor je svojim građanima, poljoprivrednim proizvođačima, omogućio besplatan prevoz na Sajam poljoprivrede, koji se održava u Novom Sadu. Organizovani prevoz predviđen je u četvrtak, 25. maja, u 8 časova, ispred Sokolskog doma (Partizan), a povratak je...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.