Solomon iz Rijeke stiže u Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solomon iz Rijeke stiže u Partizan

Mladi nigerijski napadač Teofilijus Solomon stiže na jednogodišnju pozajmicu u Partizan iz hrvatske Rijeke.

Solomon (21), koga u domovini zovu "nigerijski Ronaldo", postigao je dogovor sa crno-belima sa opcijom otkupa narednog leta uz trogodišnji ugovor, potvrdio je njegov menadžer Mohamed Sulejman za "Nigerianews360''.

Solomon, koji je nedavno bio na meti belgijskih klubova Genta i Lokerena, sutra će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << doputovati u Beograd na lekarske preglede.

On je sa 16 godina stigao u Rijeku, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč jer je bio na pozajmicama u Pomorcu, Zadru, Šibeniku i Istri.

Zabeležio je i jedan nastup za olimpijsku selekciju Nigerije u prijateljskoj utakmici protiv Brazila u Rio de Žaneiru pred Olimpijske igre u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.