Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 20:05

Soči preozbiljan i u kombinovanom sastavu, Partizan (ako prođe) čeka vraški težak posao

Kešla nije imala šta da traži u Rusiji...

Malo ko je očekivao da azerbejdžanska Kešla može da naudi Sočiju. Ovaj današnji rezultat dođe mu samo kao potvrda ocene da će Partizan (ako uspešno prebrodi prvu prepreku u Ligi konferencija u vidu Dunajske Strede) imati vraški težak zadatak u trećoj rundi kvalifikacija. Četa Vladimira Fedotova već posle prvih 90 minuta ovog dvomeča praktično je osigurala prolaz dalje (3:0), pa sada s mirom može da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se posveti analizi i pripremi dvomeča s narednim rivalom.

Lako, sigurno, ubedljivo. I sve to s kombinovanim timom. Ništa manje nije se ni očekivalo od ekipe koja je prošlosezonski šampionat Rusije završila sa samo četiri boda manje od moskovskog Spartaka što je kao drugi završio u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Soči je evropsku premijeru počeo u formaciji 5-4-1, mada su bekovi bili izuzetno ofanzivno orijentisani, tako da se može reći da je u pitanju pre bila 3-6-1 ili 3-4-2-1: Zabolotnji - Margasov, Prohin, Rodrigao, Barać, Zajka - Burmistrov, Noboa, Calagov, Jusupov - Dugandžić. Šansu u nastavku dobili su Angban, Terehov, Baršov, Popov i Vorobjev.

Veteran iz Ekvadora, Kristijan Noboa (36), potvrdio je još jednom da nije samo najzvučnije ime ovog sastava, nego i najbolji igrač, udarna pesnica. Nekadašnji prvotimac Rubina, Zenita i PAOK-a centrirao je kod prvog pogotka štopera Rodriga (10. minut), zatim je bio siguran sa bele tačke u 67, da bi u 81. minutu sve pripremio za treći pogodak rezerviste Maksima Baršova.

Uskoro opširnije...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Soči preozbiljan i u kombinovanom sastavu, Partizan (ako prođe) čeka vraški težak posao (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021

Kešla nije imala šta da traži u Rusiji....Malo ko je očekivao da azerbejdžanska Kešla može da naudi Sočiju. Ovaj današnji rezultat dođe mu samo kao potvrda ocene da će Partizan (ako uspešno prebrodi prvu prepreku u Ligi konferencija u vidu Dunajske Strede) imati vraški težak zadatak u trećoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.