Snimak TV Partizan - Stojković dodao loptu Nikoliću? (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snimak TV Partizan - Stojković "dodao" loptu Nikoliću? (video)

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je snimak sporne situacije iz novog ugla. Da li ovo dokazuje da je Grujić doneo ispravnu odluku?

Odmah nakon 159. "večitog derbija" krenula su prepucavanja oko toga ko je i u kojim situacijama oštećen, pa su tako Danilo Grujić i njegovi pomoćnici iste večeri dobili mnogobrojne kritike.

Na "Marakani" su se žalili zbog poništenog gola koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je postigao El Fardu Ben, ali i zbog toga što nije signaliziran ofsajd u situaciji kod Partizanovog vodećeg gola.

Prenos je rađen sa više od deset kamera, ali nijedna nije uspela da zabeleži ko je poslednji igrao loptom pre nego što je Nikolić izašao pred Borjana i uticao na konfuziju posle koje je lopta završila u mreži.

U emisiji TV Partizan "Specijal Partizanov vesnik" ponuđen je materijal koji je zabeležila kamera Partizanove klupske televizije. Voditelj i urednik emisije Željko Pantić tvrdi da je ovaj snimak dokaz da je Nebojša Kosović "napucao" Filipa Stojkovića i da je desni bek Crvene zvezde "dodao loptu" Nikoliću.

U prilogu je snimak, a opisana situacija počinje od sedmog minuta. Pogledajte i sami procenite.

Podsećamo da je predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović odmah nakon derbija izjavio da je Zvezda oštećena kod poništenog gola, s tim da se kasnije pojavio snimak koji pokazuje da je igra možda trebalo da bude prekinuta deset sekundi ranije zbog navodnog igranja rukom Veljka Simića.

Bilo kako bilo, materijala za analizu je mnogo, biće posla i za Disciplinsko komisiju FSS koja zaseda u sredu, a utisak je da bi VAR zaista dobro došao srpskom fudbalu, ukoliko smo sposobni da ga uvedemo i primenjujemo po propisima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iliev neće o Zvezdi: "Da, imaju fantastičan tim..." (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Analizirajući dešavanja sa 159. "večitog derbija" sportski direktor Partizana objasnio je kako gleda na poređenja timova koje vode Vladan Milojević i Zoran Mirković...Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev gostovao je u emisiji "Specijal Partizanov vesnik" na TV Partizan i tom prilikom komentarisao...

Nastavak na Sportske.net...

Analiza suđenja - Ovo su DVE najveće greške!

Izvor: Sportske.net, 04.Mar.2019

Mnogo spornih situacija, a nakon analize se stiče utisak da su samo u dve situacije arbitri 159. "večitog derbija" pogrešili u odluci...Sekretar Sudijske komisije FSS Igor Radojičić analizirao je na TV Arena sport sporne situacije sa minulog 159. "večitog derbija"...Broj situacija koje je trebalo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.