Smuvala se sa košarkašem sa samo 19 godina: Evo ko je žena Nemanje Nedovića koju su navijači izvređali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2023, 16:41

Smuvala se sa košarkašem sa samo 19 godina: Evo ko je žena Nemanje Nedovića koju su navijači izvređali!

Lepa Mina privlači veliku pažnju gde god se pojavi!

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde borili su se za titulu regionalnog šampiona, a u drugom meču finala navijači crno-belih vređali su suprugu Nemanje Nedovića, manekenku Minu Nedović.

Ova scena razbesnela je mnoge, budući da je par pre samo nekoliko dana dobio ćerku, kojoj su dali ime Talija, čije je značenje "sreća".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Inače, Mina privlači veliku pažnju gde god se pojavi, a veoma je aktivna na Instagramu gde redovno objavljuje fotografije iz svog života.

Iako je u centar pažnje dospela nakon što su pre nekoliko godina objavljene "prve slike" devojke proslavljenog košarkaša, manekenku Minu javnost je upoznala kada se pojavila u spotu Saše Kovačevića za pesmu "Slučajno".

Jedno od najčešće postavljanih pitanje je i koliko je visoka supruga košarkaša, a na zvaničnoj stranici njene modne agencije stoje i visina i njene ostale mere:

Mina je visoka 178 cm, obim grudi je 90, struka 63 i kukova 93.

Mina i Nemanja važe za jedan od najskladnijih parova, a ona je imala samo 19 godina, dok je Nemanja tri godine stariji.

Par se upoznao leta 2014. godine, a ona je jednom prilikom ispričala detalje njihove ljubavne priče.

- Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - ispričala je ranije Mina za magazin "Gloria".

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu, a prošlog vikenda venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.