Smiljanić odlazi u Crnu Goru kod bivšeg igrača Partizana

Izvor: B92, 28.Jun.2022, 23:53

Smiljanić odlazi u Crnu Goru kod bivšeg igrača Partizana

Doskorašnji fudbaler Partizana Milan Smiljanić novi je član Mornara iz Bara.

Iskusnom 35-godišnjem vezisti je istekao ugovor sa crno-belima i sada je na redu nova avanutra, ovoga puta u Crnoj Gori. U novom klubu će nositi dres sa brojem 99, baš kao što je to bio slučaj u Partizanu.

Pomenutu ekipu sa klupe predvodi Andrija Delibašić koji je bio u Humskoj kada i Smiljanić tokom prvog mandata, Ipak, njih dvojica su se mimoišla u tom periodu, te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nisu igrali zajedno.

Mornar je prethodnu sezonu završio na petom mestu Prve crnogorske lige, Cilj je borba za neko od evropskih takmičenja.

Smiljanić je karijeru počeo u Partizanu odakle se redom seli u Espanjol, Hihon, Genčlerbirligi, Makabi Netannu, Pet Glori i Hapoel Aškelon. Za nacionalni tim je upisao šest nastupa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.