Smiljanić na pozajmici u Saragosi?

Izvor: B92, 11.Jun.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić na pozajmici u Saragosi?

Posle jednogodišnje pozajmice u Partizanu, fudbaler Milan Smiljanić karijeru bi mogao da nastavi u Španiji, ali ne u Espanjolu, već u Saragosi.

Prema pisanju lokalnih medija, Espanjol je procenio da će Smiljanić u Saragosi imati veće šanse da napreduje nego u redovima šampiona Srbije, pa će defanzivni vezni igrač naredenu sezonu provesti na "La Romaredi".

Partizan nije otpočinjao pregovore sa Espanjolom oko otkupa Smiljanićevog ugovora, jer "crno-beli" na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poziciji zadnjeg veznog imaju Ljubomira Fejsu, Mohameda Medu Kamaru, Radosava Petrovića i Darka Brašanca, a Smiljanić bi se odlaskom u Saragosu pridružio nekadašnjem igraču Partizana Ivanu Obradoviću.

Međutim, da li će Smiljanić otići u Saragosu i da li će karijeru u tom klubu nastaviti reprezentativac Obradović, zavisi dosta od finansijske situacije u klubu. Naime, Saragosa se navodno nalazi u dugovima koji su dostigli 150 miliona evra i zatražio je stečaj kako bi izbegao bankrot.

U klubu navode da je finansijsku krizz izazvalo ispadanje u drugu ligu pre tri sezone, a da su ekomonska ulaganja pomogla klubu da se nakon samo godinu dana vrate u društvo najboljih. Saragosa je i protekle sezone jedva izborila opstanak u Primeri.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.