Smiljanić: Vratiću se u Partizan, karijeru moram da završim u mom klubu

Izvor: Blic, 31.Maj.2013, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić: Vratiću se u Partizan, karijeru moram da završim u mom klubu

Milan Smiljanić je napustio Partizan, postavši peti fudbaler "večitih" koji je član Gengčlerbirligija. Tek što je otišao, najavljuje povratak u Humsku.

Smiljanić je sa "Genčlerom" potpisao trogodišnji ugovor, i u Ankari se pridružio nekadašnjim saigračima iz Partizana, Nemanji Tomiću i Radosavu Petroviću, kao i bivšim Zvezdašima, Dušku Tošiću i Dejanu Lekiću.

Iako je pred njim dokazivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Turskoj, "Lola" najavljuje povratak kada ugovor istekne.

"(A onda) opet u Partizan. Karijeru moram da završim u mom klubu", rekao je, između ostalog, 26-godišnji Smiljanić za "Sportski žurnal".

Milan Smiljanić je za crno-bele odigrao 214 mečeva, osam puta bio strelac, a u Humsku se već vraćao jednom, 2010. nakon što je tri godine proveo u inostranstvu, najpre u Espanjolu a onda u Sportingu iz Hihona.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smiljanić: Vratiću se opet u Partizan

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Maj.2013

Dođoh, videh, potpisah… Milan Smiljanić je od juče fudbaler Genčlerbirglija. Na crveno-crnom dresu pisaće Lola, ali broj je još nepoznat.. (FOTO: N. Negovanović). - Zauzet je 99 – konstatuje dojučerašnji zamenik kapitena Partizana…. Sve ostalo u Ankari je  gotovo idealno…. - Potpisao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.