Smiljanić: Ciljevi dupla kruna i Liga Evrope

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jul.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanić: Ciljevi dupla kruna i Liga Evrope

Povratnik u FK Partizan Milan Smiljanić izjavio je danas da je uzbuđen što će opet nositi crno-beli dres i poručio da se ciljevi znaju - dupla kruna i Liga Evrope.

"Došao sam treći put u klub, emocije su jake. Znamo koji su prioriteti, a to su i moja tri cilja - šampionska titula, Kup i Evropa. Mogu da pomognem iskustvom", rekao je Smiljanić na promociji.

On će kao i u drugom mandatu nositi dres sa brojem 99.

Kad je reč o treneru Miroslavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Đukiću rekao je da ga dobro poznaje i da se nada da će opet biti uspešni kao i prošli put.

Za Danila Pantića smatra da će biti nosilac igre crno-belih.

"O Pantićevim kvalitetima ne treba pričati, mislim da će on biti nosilac igre i da oko njega treba da se gradi kostur tima", kazao je Smiljanić.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev poželeo je dobrodošlicu Smiljaniću i ocenio da će iskustvom doneti sigurnost u igri.

"Nadam se da će i ovaj put biti uspešan kao prethodni. On će da nam donese sigurnost u igri. Svojim iskustvom znaće kako da vodi tim i može da nam donese mnogo. Kao i 2010 kad se u svim taktičkim utakmicama pokazao na pravi način", rekao je Iliev i poručio da je titula prioritet i da on prvi treba da ode ukoliko se šampionski trofej ne vrati u Humsku.

Istovremeno, najavio je bar još jedno pojačanje do kraja prelaznog roka.

"Nadam se da ćemo uspeti da dovedemo još jedno pojačanje. Potrebno nam je na bočnim pozicijama", zaključio je sportski direktor crno-belih.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Smiljanić treći put u Humskoj: Znamo prioritete - dupla kruna i Evropa!

Izvor: BKTV News, 23.Jul.2018

Povratnik u FK Partizan Milan Smiljanić izjavio je danas da je uzbuđen što će opet nositi crno-beli dres i poručio da se ciljevi znaju - dupla kruna i Liga Evrope..."Došao sam treći put u klub, emocije su jake. Znamo koji su prioriteti, a to su i moja tri cilja - šampionska titula, Kup i Evropa....

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.