Smailagić: Zar ponovo? VIDEO

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 00:43

Smailagić: Zar ponovo? VIDEO

Centar Partizana Alen Smailagić opisao je svoju reakciju na trojku Majka Džejmsa za 72:72 i produžetak.

Partizan je mogao da pravi faul, ali nije, pa je američki bek to kaznio ludom trojkom za izjednačenje.

"Ja mislim da su ovakve utakmice najzanimljivije. Borili smo se, pokazali da smo ekipa i da ostajemo zajedno do kraja, čak i u teškim situacijama i kada se ode u produžetke. Uspeli smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da nađemo rešenje u napadu, da odigramo dobru odbranu i da pobedimo", rekao je Smailagić.

Šta je bio ključ?

"To što smo ostali zajedno do kraja. Držali smo se i nismo pravili ozbiljne greške. Jesmo ih pravili, ne bi to bili mi, ali smanjili smo njihov broj, pojačali agresivnost i to je dovelo do pobede".

Šta ti je prošlo kroz glavu kada je Džejms pogodio onu trojku?

"Zar ponovo?", rekao je Smailagić uz smeh.

Ima li umora?



"Tu smo, radimo ovaj posao, za njega smo plaćeni. Moramo da budemo na visini zadatka. Danas sam možda slabije odigrao, ali pobedi se ne gleda u zube",
rekao je Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.