Smailagić: Nemam reči

Izvor: B92, 31.Mar.2023, 23:15

Smailagić: Nemam reči

Alen Smailagić, košarkaš Partizana, opisao je osećanja nakon velike pobede.

Košarkaši Partizana pobedili su Real Madrid rezultatom 104:90 u Areni u 32. kolu Evrolige.

Alen Smailagić je ubacio 11 poena, imao i 1 asistenciju i radio veliki posao protiv verovatno najboljeg centra Evrope Valtera Edija Tavaresa.

"Morao sam da radim licem, a ne leđima kao obično i ovo je izuzetno bitna pobeda za nas tako da idemo dalje jer još nije gotovo i svašta može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da se desi u naredna dva meča. Nemam reči kojima obih opisao sreću i atmosferu u svlačionici i oko nje. Svi se osećamo dobro", rekao je Smailagić.

Partizan sada ima 18 pobeda i 14 poraza i jednom nogom je zakoračio u Top 8. Čekaće se ishodi iz naredna dva susreta kako bismo videli da li će i sa koje pozicije Partizan završiti regularni deo sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.