Izvor: Nezavisne Novine, 20.Apr.2016, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloboda i Radnik u finalu Kupa BiH

Prije samo godinu dana Radnik iz Bijeljine se jedva izborio za opstanak u Premijer ligi BiH, a danas se bori za trofeje.

Klub koji je u međuvremenu preuzeo bivši srpski reprezentativac i kapiten Partizana Mladen Krstajić plasirao se u finale Kupa.

Nakon Mladosti iz Velike Obarske, Rudara iz Kaknja te Radničkog iz Lukavca, pao je i jedan od najtrofejnijih bh. klubova Široki Brijeg.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Radnik je poražen u Hercegovini 2:1 u revanšu polufinala, ali je prošao u finale minimalnom pobjedom na svom terenu u prvom meču.

Široki je imao rezultat za finale do posljednjih 20 minuta, kada je Obradović iznudio penal za goste, a Šećerović odveo Radnik u finale.

Radnik će se za prvi BiH trofej u istoriji kluba (ima po tri titule i Kupa Republike Srpske) boriti sa boljim iz duela Slobode i Željezničara.

Bliži tome je tim iz Tuzle, jer nakon 2:1 u Sarajevu, vodi 2:0 u revanšu na svom Tušnju.

Sloboda je u uzvratnom susretu polufinala večeras na Tušnju pobijedila Željezničar s 3:1 (2:0). Tuzlaci su slavili i u prvom susretu polufinala na Grbavici sa 2:1 te su s ukupnih 5:2 zasluženo izborili plasman u finale Kupa BiH.

Tuzlanski tim u potpunosti je nadigrao peterostrukog osvajača Kupa BiH i sa dvije pobjede u polufinalu zasluženo izborio svoje peto finale.
Pogledaj vesti o: Mladen Obradović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.