Slika dana iz Subotice - Da li i najava Partizanovog letnjeg pojačanja? (foto)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 20:49

Slika dana iz Subotice - Da li i najava Partizanovog letnjeg pojačanja? (foto)

Nije baš sve tako crno za Partizan posle današnjeg poraza crno-belih.

Partizan je danas doživeo prvi poraz od kada je sezona nastavljena, crno-beli su u 28. prvenstvenom kolu izgubili od Spartaka u Subotici sa 3:2, a najbolji u pobedničkoj ekipi zapravo je bio Partizanov igrač.

U pitanju je Nemanja Nikolić, dvostruki strelac za Spartak, koji za Subotičane igra kao pozajmljen fudbaler do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone.

Posle meča trener Partizana Savo Milošević čestitao je na odličnoj partiji fudbaleru koga je prošlog leta otpisao, ali posle svega što smo danas videli, možda Nikolić uskoro dobije i novu priliku u Partizanu.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanova još veća briga od poraza - Šta je sa Lakčevićem?

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020

Dobio je priliku u drugom poluvremenu, ali je pre kraja meča morao u svlačionicu...Jedan od igrača iz Partizanove ''mlađe garde'' kojima ove sezone trener Savo Milošević ukazuje šansu jeste i Nikola Lakčević...Dvadesetogodišnji krilni fudbaler je prošlog leta debitovao za prvi tim Partizana,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.