Sletelo najveće pojačanje Partizana VIDEO

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 18:44

Sletelo najveće pojačanje Partizana VIDEO

Partizan se oglasio na Tviteru i najavio da će uskoro sleteti novi igrač, a to se desilo u popodnevnim časovima ove nedelje.

Ispostavilo se da je u pitanju Frenk Kaminski, najavljeno najveće pojačanje ovog leta, koji je sa majicom Partizana uslikan na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Košarkaški klub Partizan će početi u ponedeljak pripreme za novu sezonu, a Željko Obradović će od starta na raspolaganju imati američkog centra sa srpskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korenima.

Navijači imaju velika očekivanja od njega, a videćemo kako će se 9. pik na NBA draftu 2015. godine snaći u evropskoj košarci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.