Slavko Vraneš u Uniksu

Izvor: B92, 07.Jul.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavko Vraneš u Uniksu

Ekipa ruskog Uniksa iz Kazanja saopštila je u sredu da je potpisala jednogodišnji ugovor sa dosadašnjim centrom partizana Slavkom Vranešom.

Vraneš, nekadašnji igrač FMP-a, Budućnosti, Tofaša, Burse, Njujork Niksa... stiže u ekipu koju će u novoj sezoni predvoditi Jevgenij Pašutin, dosadašnji trener CSKA.

Interesantno je da je Pašutin angažovao prvo Vraneša, i tako "odgovorio” na dolazak 221 cm visokog Marjanovića u Moskvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vraneš je ove sezone nastupajući u Evroligi ubacivao 4 poena uz 5 skokova i dve blokade. Prošla sezona predstavljala je možda i najbolju u njegovoj karijeri, jer je radeći sa Duškom Vujoševićem postao velika pretnja svakom napadu, dobrim kretnjama i "zatvaranjem” reketa, uz neizbežne blokade.

Slavko Vraneš je u Partizan tigao 2007.godine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.