Slatke muke Bate Mirkovića...

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatke muke Bate Mirkovića...

Crno-beli ubedljivo slavili, Mirković priznao da ima muke za naredne mečeve i to one slatke.

Ekipa Partizana danas je slavila protiv poslednjeplasiranog Dinama iz Vranja sa 6:0, a Zoran Mirković je bio prezadovoljan.



"Bilo je u prošlosti nekih kikseva posle tih reprezentativnih pauza, sada smo imali par dana više za pripremu utakmice, pa su momci odigrali odlično. Zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sam igrom i rezultatom. Ispred nas su još četiri utakmice, želimo da privedemo ovaj deo sezone kako treba"
, rekao je Mirković.

Šef struke Partizana istakao je i da mu je drago što ekipa koristi sve šanse i što je uspela treću utakmicu uzastopno da sačuva svoju mrežu.

"Ja kao odbrambeni igrač, uvek mi je drago kada sačuvamo svoju mrežu. Uvek je dobro kada se daju golovi, nadam se da smo ostavili nešto i za sledeću nedelju", rekao je Mirković kroz smeh.

Partizan je smanjio zaostatak za Radničkim i Crvenom zvezdom nakon ove pobede.

"Takva je tabela, mi imamo naše utakmice, našu igru i naše kalkulacije", istakao je on.

Raduje povratak Zorana Tošića, izgleda da je i on raspoložen, baš kao i većina fudbalera pred finiš prvog dela sezone.

"Slatke muke su to, sada imamo raspoložene ljude i to me raduje", završio je Mirković.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.