Škuletić: Nisam se uplašio da šutiram penal na debiju

Izvor: Sportal.rs, 04.Mar.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škuletić: Nisam se uplašio da šutiram penal na debiju

Doskorašnji napadač Partizana Petar Škuletić imao je debi iz snova u dresu ruske Lokomotive. U svom prvom zvaničnom meču, najbolji strelac Superlige Srbije protekle jeseni postigao gol u četvrtoj seriji i tako doneo trijumf Moskovljanima u meču protiv Rubina, u četvrtfinalu Kupa Rusije.

Međutim, sam Škuletić otkriva da nije očekivao tako tešku utakmicu na svom debiju za ruski klub:

- Mnogo teška utakmica, iznenadio sam se. Nije bilo fudbala uopšte, prava >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << borba, nismo igrali fudbal već bitku prsa u prsa tokom 120 minuta. Nisam očekivao toliko težak debi - rekao je Škuletić ruskim medijima i dodao:

- Borba je bila na svakom delu terena, bilo je dosta prekršaja, a noge su još teške, pa su lekari morali često da se pojavljuju na terenu. Drago mi je da na kraju više sreće imala Lokomotiva.

Škuletić je rekao i da nije bio zabrinut što će izvesti, ispostavilo se, odlučujući penal.

- Nisam bio uznemiren, znao sam unapred ko će šutirati i prilagodio sam se tome.

Pogodak Škuletića iz jedanaestrca na debiju možete videti OVDE.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.