Skorcijanitis jurio navijača Hapoela po tribinama!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Apr.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skorcijanitis jurio navijača Hapoela po tribinama!

Derbi izraelskog prvenstva između Hapoela i Makabija, završen pobedom gosiju (83:80), završio se srećno po jednog navijača Hapoela koji je provocirao Sofoklisa Skorcijanitisa.

Skorcijanitis u duelu sa Bertansom iz Partizana  

"Hrabri" fan domaćg tima je prilikom ulaska gostiju u tunel ka svlačionici, isprovocirao "Big Sofoa", što mu i nije baš najpametnija stvar koju je uradio u životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

 

Usledila je munjevita reakcija snažnog centra Makabija koji je preskočio na tribinu i pojurio usplahirenog provokatora dok je čitava gomila ljudi pokušavala da ga zadrži i umiri. Navijač Hapoela je bio toliko izbezumljen scenom pobesnele gromade od čoveka koja ga juri, da je do bezbedne udaljenosti stigao brzinom metka.

 

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.