Školarac sa Peštera dobio poklone od FK Partizan

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 22:20

Školarac sa Peštera dobio poklone od FK Partizan

Školarac sa Peštera Radoslav Raičević dobio je školski pribor i ostale poklone od fudbalskog kluba Partizan, čiji je veliki navijač.

Kako je saopštio Partizan, klub je iz medija čuo o "slučaju" 10-godišnjeg dečaka koji živi u brvnari sa porodicom, u selu Blato blizu Sjenice na Pešterskoj visoravni.

Radoslav je poželeo školski ranac fudbalskog kluba Partizan, pošto je do sada morao da nosi torbu velikog rivala.

"Dok pešači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << predugih 11 kilometara do škole, kroz šumu pa preko goleti gde sneg naveje, deca mu se smeju. On navija za Partizan a majka i brat su mu, namerno ili ne, kupili ranac Crvene zvezde", naveo je Partizan.

Crno-beli su reagovali i uz ranac, poslali su Radoslavu patike, perjanu jaknu, duksericu, trenerku, dres i šorc i školski pribor sa oznakama kluba.

On je dobio i društvenu igru monopol, klupski kalendar, šolje i čestitku sa potpisima igrača.

Dečak je zahvalio na poklonima i zamolio da se igračima prenese da je u sobi odredio posebno mesto na kome će čuvati sve poklone.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.