Simon Vukčević je slobodan igrač

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simon Vukčević je slobodan igrač

Crnogorac dobio čiste papire

Simon Vukčević nije izdržao ni celu sezonu u Šavesu. Devet meseci po dolasku u tabor portuglaskog prvoligaša, nekadašnji vezista Partizana je slobodan igrač.

Vukčević je letos potpisao jednogodišnji ugovor sa novim članom portugalske Primeire, ali su dve strane odlučile da raskinu saradnju pre njenog isteka i da svako krene na svoju stranu. Crnogorac >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je sada slobodan u izboru nove sredine.

On je u Šaves došao kao značajno pojačanje, u prvom delu sezone je dobijao šansu uglavnom sa klupe, ali nije zadovoljio. Sakupio je 11 mečeva, uglavnom ulazeći kao rezerva, a u drugom delu sezone je imao i probleme sa povredama i izgubio je mesto i na klupi.

Klub se u saopštenju zahvalio Vukčeviću na profesionalizmu i posvećenosti obavezama, poželevši mu mnogo sreće u nastavku karijere.

Simon Vukčević ima 30 godina, u karijeri je igrao za Partizan, Saturn, Sporting Lisabon, Blekburn, Karpati, Vojvodinu, Levadijakos, Paralimni i pomenuti Šaves.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

CRNO-BELI, REAGUJTE: Nekadašnji igrač i miljenik navijača je slobodan! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 05.Maj.2017

Sjajnim igrama u dresu Partizana je osvojio navijače i najavio veliku karijeru.. . Ali se ona zbog mnogih okolnosti nije razvila kako se predviđalo, te je Simon Vukčević trenutno bez angažmana.. Posle devet meseci od kako je stigao u Šaves i portugalsko prvenstvo, Crnogorac trenutno nema klub....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.