Izvor: B92, 23.Jul.2019, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sezonske karte za stadion Partizana u prodaji u četvrtak

Sezonske ulaznice za fudbalski klub Partizan prodavaće se od četvrtka 25. jula i na stadionu u Humskoj.

Kako je najavljeno iz kluba, prodaja će se vršiti u službenim prostorijama, u kancelariji 216, radnim danima od 9 do 16 časova.

Cene su od 2.500 dinara pa naviše, a vlasnici prošlosezonskih ulaznica imaju popust. Tako će recimo oni koji su imali sezonsku kartu za jug u prošloj sezoni morati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je pokažu na uvid čime će steći pravo na popust, te će platiti kartu 2.000 dinara.

Cena sezonskih karata za ostale tribine je sledeća: Istok/ Zapad, bočni delovi tribina 5.000 dinara, za proslogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 4.000 dinara.

Za Istok/ Zapad centar, cena je 6.000 dinara, a za proslogodišnje vlasnike sezonskih ulaznica cena je 5.000 dinara

Za ostvarivanje popusta potrebno je doneti sezonsku ulaznicu za sezonu 2018/2019 na uvid.

Iz Partizana poručuju da sezonska ulaznica za tribine važi za sve kvalifikacione utakmice za grupnu fazu UEFA takmičenja, sve prijateljske utakmice koje se igraju na stadionu FK Partizan, potom sve utakmice u prvenstvu koje se igraju na stadionu, uključujući i derbi.

Takođe, vlasnici sezonskih karata imaće i pravo preče kupovine, rezervacije za grupnu fazu UEFA takmičenja uz popust od 50% za paket ulaznica za mesto za koje se poseduje sezonska ulaznica.

Uključeni su i drugi popusti poput onih za studente i srednjoškolce, pripadnice lepšeg pola te porodične pakete i dečije ulaznice.

Sezonske karte za lože su najskuplje, cene su od 50.000 do 70.000 dinara.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.