Serija A: Goleada u Torinu, Imobile brži od zvižduka, strelci Sergej i Lukić! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020, 18:04

Serija A: Goleada u Torinu, Imobile brži od zvižduka, strelci Sergej i Lukić! (video)

Veoma uzbudljivo popodne u Seriji A obeležila su dvojica reprezentativaca Srbije!

Veoma uzbudljiv meč odigrali su Torino i Lacio u šestom kolu Serije A, koji je rešen u poslednjim minutima nadoknade vremena - 3:3.

Srpski reprezentativac Saša Lukić umalo nije postao junak pobede Torina, a slavlje mu je pokvario Ćiro Imobile golom sa penala u petom minutu nadoknade vremena.

Bivši fudbaler Partizana je odlično iskoristio konfuziju u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << liniji nebeskoplavih i hladnokrvno nakon oduzete lopte postigao gol u 88. minutu.

Činilo se dovoljan za naslovne stupce italijanske štampe, ali se Imobile pobrinuo da tako ne bude.

Prethodno je Lacio ispustio prednost stečenu u 15. minutu takođe efektnim golom Pereire.

Torino je stigao do preokreta u razmaku od samo pet minuta golovima Bremera u 19. i Andree Belotija u 24. minutu sa penala.

Zatim je Sergej Milinković Savić u 49. minutu lepo izveo slobodnjak sa dvadesetak metara, a golman Torina je bio nemoćan da zaustavio ovaj precizan šut.

U drugom meču dana odigranom u istom terminu Juventus je konačno stigao do lagane pobede u Seriji A.

Specija se ispostavila kao lak zalogaj za izabranike Andree Pirla, koji su slavili sa ubedljivih 4:1.

Juventus je već u 14. minutu stigao do vođstva golom Alvara Morate.

Španac je iskoristio povratni pas Mekenija i ubacio loptu u nebranjeni deo mreže, a 10 minuta kasnije zatim mu je nakon sjajanog prodora pogodak poništen zbog ofsajda na sredini terena.

Specija se vratila u igru u 32. minutu golom Pobege, ali to je bilo sve što smo videli od domaćina.

Usledila je goleada gostiju. Najpre je Kristijano Ronaldo posle pasa Morate zaobišao golmana i u 59. minutu postigao gol, a zatim je osam minuta kasnije mrežu zatresao i Adrian Rabio.

U 76. minutu Ronaldo se ponovo upisao u strelce, ovaj put panenkom nakon penala koji je napravljen na Federiku Kijezi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A: Goleada u Torinu, Kaisedo brži od zvižduka, strelci Sergej i Lukić! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2020

Veoma uzbudljivo popodne u Seriji A obeležila su dvojica reprezentativaca Srbije!..Veoma uzbudljiv meč odigrali su Torino i Lacio u šestom kolu Serije A, koji je rešen u poslednjem minutu nadoknade vremena pobedom gostiju iz Rima 4:3...Srpski reprezentativac Saša Lukić umalo nije postao junak pobede...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.