Senol Guneš pred Partizan: Neće biti ni malo lako; Vida: Nadam se novoj pobedi u Humskoj

Izvor: BKTV News, 22.Avg.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senol Guneš pred Partizan: Neće biti ni malo lako; Vida: Nadam se novoj pobedi u Humskoj

Trener fudbalera Bešiktaša Senol Guneš izjavio je večeras u Beogradu da očekuje težak prvi meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv Partizana, ali da se nada povoljnom rezultatu pred revanš u Istanbulu.

"Partizan i Crvena zvezda su dva najpoznatija kluba u Srbiji. Postoji dobro sportsko i fudbalsko vaspitanje u Srbiji, imate i dobre trenere. Biće ovo težak meč, naš rival, isto kao i mi, u poslednje vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ima krizne periode, ali svakako da želimo da odigramo dobro", rekao je Guneš na konferenciji za medije u Humskoj.

On je naveo da je odsustvo Rajana Babela i Džeremija Lensa zbog povrede i Alvara Negreda zbog crvenog kartona svakako otežavajuća okolnost, ali da će "sklopiti" dobar tim.

"Imamo igrače koji su se kasno priključili timu, posle Mundijala. Zato ova utakmica neće biti laka, ali ulazimo sa pozitivnom energijom. Daćemo sve od sebe i nadam se da ćemo odavde otići sa dobrim rezultatom", istakao je turski stručnjak.

Prema njegovim rečima, ekipe se veoma dobro poznaju, plus zajednička prošlost jer je dosta srpskih igrača dolazilo u Tursku, uključujući i trenera Partizana Zorana Mirkovića, koji je igrao za Fenerbahče.

"Igramo protiv ekipe koja je ove sezone neporažena u Evropi. Samo je jako bitno kako se započne meč i informacije koje će igrači dobiti pre starta", smatra on.

Guneš je prokomentarisao i izjavu Duška Tošića, koji je rekao da će navijati za svoj bivši klub.

"Poznajem ga iz mlađih dana kada je igrao kao bek. On je proveo najbolje godine u Besiktašu, dobar je igrač, najvažnije ima dobar karakter, žao mi je što je otišao, doprineo je puno igri Bešiktaša. Želim mu da bude uspešan i u Kini. On me nije zvao ni treneru, ni učitelju, nego oče. To dovoljno govori", poručio je Guneš.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida istakao je da očekuje pobedu, baš kao i prilikom prethodnog gostovanja u Beogradu.

"Prošli put, sa Dinamom iz Kijeva, bilo je malo čudno jer nije bilo navijača, ali na kraju ta utakmica mi je ostala u lepom sećanju zbog pobede i nadam se da će tako biti i ovaj put. Poslednji sam pridružio ekipi, nakon SP imao sam malo duže odmora i normalno da mi je teže u početku, ali sigurno da ću biti sve bolji, kao i cela ekipa", rekao je Vida.

Prva utakmica plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope između Partizana i Bešiktaša igra se sutra od 20.30 na stadionu u Humskoj.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Guneš: Partizan je sportski brend, Srbi vole fudbal

Izvor: N1 televizija, 22.Avg.2018

Trener Bešiktaša Šenol Guneš očekuje težak meč protiv Partizana u prvom meču plej-ofa Lige Evrope...Duel srpskog i turskog kluba u Beogradu na programu je u četvrtak..."Partizan je srpski brend. Njegovi igrači su spretni. Biće to težak meč, ali pokušaćemo da dođemo do pobede našom igrom....

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.