Semjuels u svađi sa formom, Nikolićem, grobarima

Izvor: B92, 15.Nov.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Semjuels u "svađi" sa formom, Nikolićem, grobarima

Košarkaš Partizana Samardo Semjuels kritikovao je odluku trenera Miroslava Nikolića zbog manje minutaže nego što očekuje na meču protiv Albe u Evrokupu.

"Sinoć je bila loša utakmica za nas jer je trener mislio da je bolje da sedim na klupi i gledam. Hvala... Zašto uvek ja? Nadam se da će sledeća godina biti bolja", napisao je Semjuels na svom Instagram profilu.

Međutim, Samardo je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izbrisao ovaj post, a potom je i zaključao svoj profil na Instagramu koji je do jutros bio otvoren. Semjuels se i svađao sa navijačima na komentarima tog posta.

Jamajkanac igra loše i nezainteresovano u odbrani od kada je došao u Partizan i trener Nikolić ga je sa razlogom držao na klupi tokom drugog poluvremena.

Semjuels je u porazu od Albe 96:80 u dvorani "Aleksandar Nikolić" igrao 18 minuta i imao učinak od devet poena, sedam skokova, asistenciju i ukradenu loptu.

Trener Nikolić je posle meča rekao kako ih je poremetio Semjuels koji je nespreman, ne može da trči i da igra u ritmu pet minuta.

Košarkaši Partizana posle pet kola nalaze se na šestom mestu C grupe Evrokupa sa skorom 1-5.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.