Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 21:04

Selektor na Karađorđu: Vojvodina i Partizan u prilici da razuvere Piksija

Dragan Stojković u društvu Stevana Dike Stojanovića na susretu u Novom Sadu

Drugi polufinalni meč Kupa Srbije u kojem su koplja ukrstili Vojvodina i Partizan bio je povod Draganu Stojkoviću Piksiju da današnje popodne provede na stadionu Karađorđe. Selektor Srbije na stadion u Novom Sadu stigao je u društvu direktora reprezentacije Stevana Dike Stojanovića, a njihovo prisustvo svakako je dodatni motiv za aktere u borbi za finale s obzirom na to da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za martovske obaveze Orlova nije bio pozvan nijedan igrač Stare dame i crno-belih.

Upravo povodom odluke selektora pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2022. godine, golman Partizana Vladimir Stojković pozvao je prezimenjaka na kormilu nacionalnog tima da isprati večiti derbi 7. aprila. Međutim, Dragan Stojković tada nije bio u prilici da uživo isprati susret crno-belih, te su susretu u Ljutice Bogdana prisustvovali njegovi pomoćnici, ali je dve nedelje kasnije selektor u svoj planer uvrstio susret Partizana, te je istovremeno u prilici da vidi i izabranike Nenada Lalatovića.

Idealna prilika za igrače oba tima da promene mišljenje selektora i izbore se za nacionalni dres...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.