Sedrik Gogua u problemu! Ostao bez ugovora u Aktobeu

Izvor: MozzartSport.com, 12.Mar.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedrik Gogua u problemu! Ostao bez ugovora u Aktobeu

Štoper iz Obale Slonovače se izgleda seli u Rigu

Ne može Sedrik Gogua da pronađe mirnu luku posle odlaska iz Partizana. Bio je na probi u Dinamu iz Kijeva – nije prošao. Bio je na pola koraka od kazahstanskog Aktoba i ponovo nije prošao. Tačnije, taj klub je posle pripremnog perioda odlučio da mu ne ponudi ugovor.

Nastavio je štoper iz Obale Slonovače da luta sovjetskim prostranstvima i konačno se skrasio. Prema pojedim informacijama snažni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << defanzivac je novi fudbaler letonske Rige. On bi trebalo da debituje za letonski klub u toku naredne sedmice.

Popularni Dominator je ostavio odličan utisak u Partizanu tokom prvih šest meseci u Beogradu. Postigao je i gol u večitom derbiju, ali je kasnije demonstrirao nedisciplinu. Imao je problema sa alkoholom.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NE MOŽE SEBI DA NAĐE MESTO: Bivši štoper Partizana otpušten i u Kazahstanu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2017

Nakon što su ga crno-beli otpustili Sedrik Gogua je bio na probama u kijevskom Dinamu i sada u Aktobeu ali se ovim klubovima nije svidelo ono što su videli.. . Blizu je bio Gogua potpisu ugovora sa Aktobeom, ali su iz kazahstanskog kluba nakon dužeg vaganja ipak prelomio da bivši štoper Partizana...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.