Izvor: Sportske.net, 25.Apr.2010, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Saleta Đorđevića? Mi to radimo najbolje!

Košarkaši Partizana salvadali su u Zagrebu u finalu NLB lige domaću Cibonu sa 75:74 (15:14, 16:17, 13:13, 16:16, 15:14), čudesnim košem Kecmana sa svoje polovine terena. Viđena je rovovska bitka, a izgubljeni meč posle trojke Bogdanovića na 0.6 sekundi pre kraja Dušan Kecman je pretvorio u veliki trijumf Partizana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecman: Verovao sam da ću postići koš!

Izvor: Vesti-online.com, 25.Apr.2010

Košarkaš srpskog šampiona Partizana Dušan Kecman izjavio je da je verovao da će lopta koju je u poslednjoj sekundi uputio sa više od polovine terena, ući u koš i da će svom timu doneti pobedu nad Cibonom u finalu regionalne NLB lige.

Nastavak na Vesti-online.com...

Kecman: Verovao sam da ću pogoditi!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2010, 04:04

Košarkaš srpskog šampiona Partizana Dušan Kecman izjavio je da je verovao da će lopta koju je u poslednjoj sekundi uputio sa više od polovine terena, ući u koš i da će svom timu doneti pobedu nad Cibonom u finalu regionalne NLB lige..."Verovao sam da ću postići koš. Nije fraza, zaista sam...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.