Sead Brunčević: Ne znam ko je Mustafa

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Avg.2011, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sead Brunčević: Ne znam ko je Mustafa

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala je stadion Partizana za utakmice domaćih takmičenja prvog tima i pokrenula postupak protiv tog kluba, ali i Novog Pazara, zbog ponašanja navijača na superligaškoj premijeri u Humskoj.

Sportski direktor plavih Sead Brunčević smatra da ne postoji razlog da njegov klub tim povodom snosi bilo kakve konsekvence.
Bio sam prisutan prilikom sastavljanja protokola i delegat je izneo zapažanje da su naši navijači jedino pominjali ime „Mustafa”. Na koga se to odnosi stvarno ne znam. Ostalih primedbi nije bilo. Kad su u pitanju navijači Partizana, delegat je naveo sve šta su oni skandirali – dodaje Brunčević.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.