Šćepović za B92: Nisam išao u Busan

Izvor: B92, 20.Jan.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepović za B92: Nisam išao u Busan

Fudbaler Partizana Stefan Šćepović rekao je za B92 da je njegov transfer u Južnu Koreju propao pošto je izgubio strpljenje zbog situacije u klubu.

Iako je prema informacijama koje su se pojavljivale poslednjih nedelja Šćepović trebalo da pojača redove Busana, on je otkrio da je u pitanju bio drugi južnokorejski klub Gjongnam.

"Otišao sam tamo na uveravanje kluba, i do njih je došla ta informacija da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sve gotovo, da se ide samo na lekarske preglede. Prva dva dana smo bili u Seulu i ništa se nije desilo, onda smo otišli tamo i klub je u lošem stanju, nemaju ni predsednika, ni upravu. Nije se uopšte radilo o Busanu, već o jednom drugom klubu i mestu koje je udaljeno 30 kilometara, Gjongnamu. Samo sam sedeo i čekao, a pošto mi nije išlo u prilog da ne treniram, odlučio sam da se vratim. Sve što se piše u medijima, stvarno nije tako, nemam razloga da lažem, niti imam nameru da se prepirem sa nekim preko medija", rekao je Šćepović za B92.

Na pitanje kako je bilo moguće da otputuje u Južnu Koreju misleći da prelazi u Busan, a da se ispostavilo da je u pitanju potpuno drugi klub, Šćepović je rekao:

"Oni su dali informaciju da je Busan, ali nije. Klub će izdati saopštenje, oni nisu dobili nikakvu ponudu za obeštećenje, niti za mene. Znate i sami kako idu pregovori, traju jedan-dva dana pregledi, a onda potpis, a deset dana, koliko sam ja tamo, ništa se nije desilo. Momci (Sretenović i Bosančić) su tamo, nisu još potpisali, niti će to uraditi pre srede, pošto idu na pripreme, i otići će na njih bez ugovora. Voleo bih da se završi dobro za njih. Nisam mogao da čekam, da mi ne bi propala neka druga ponuda zbog njih i vratio sam se. Verujem svojim agentima i klub je stao iza mene, sve će se rešiti u narednih nekoliko dana. Pričao sam sa čovekom koji treba da postane predsednik, on me je molio da ostanem, a ja sa mu rekao da, ako me budu i dalje želeli, pošalju zvaničnu ponudu, ja ću biti u Beogradu. Pregledaćemo to, a najmanji je problem da sednem u avion i da se vratim".

Poslednjih dana mnogo se pričalo o neuspelom transferu Šćepovića, a menadžer Fakrija Šekularac čak je rekao da je dogovor propao zbog agenta mladog fudbalera Nikole Damjanca. Šćepović je malo pojasnio ko je posredovao u celom poslu.

"U Gjongnam je stigao mejl da mi stižemo na preglede i potpis, zbog toga sam i otišao. U klubu su mi rekli da ne idemo na probu, već na potpis ugovora, to je sve krenulo od Šekularca, koji je tamo. Nemam razloga da lažem, da je bilo drugačije, ja bih rekao. Neću da se prepirem ni sa kim, stojim iza svega što sam rekao", naglasio je Šćepović.

Šćepović je istakao da će narednih dana trenirati individualno dok se ekipa ne vrati sa priprema sa Tare, a potom će sagledati ostale ponude i odlučiti šta će dalje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stefan Šćepović: Ništa mi nisu ponudili!

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Jan.2013

Trebalo je da bude formalnost – pretvorilo se u farsu. Vreme od Božića do Bogojavljenja proveo je Stefan Šćepović u Južnoj Koreji, ali se u subotu veče vratio u Srbiju bez ugovora sa jednim tamošnjim prvoligašem.. Mada su čelnici Partizana i posrednik u planiranom transferu, Fakrija Šekularac,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.