Šćepanovićeva poruka Grobarima: Dajte šansu Peri Božiću

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2016, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepanovićeva poruka Grobarima: Dajte šansu Peri Božiću

"U velikim klubovima, kao što je Partizan, uvek se očekuje najviše bez obzira na situaciju”, dodao je popularni Japanac

Jedan od najvećih ljubimaca navijača Partizana u prethodnoj deceniji Vlado Šćepanović ocenio je da je uprava kluba iz Humske letos napravila hrabar, ali i rizičan potez kada je odlučila da umesto Duška Vujoševića za trenera imenuje Petra Božića.

"Bio je hrabar i riskantan potez imenovanje novog trenera, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali mu sada treba dati šansu da radi i pokuša da napravi koliko može u datim okolnostima. U velikim klubovima, kao što je Partizan, uvek se očekuje najviše bez obzira na situaciju”, kazao je Šćepanović za crnogorsku agenciju Mina.

Čovek koji je sa Partizanom dva puta osvajao titulu prvaka države smatra i da je ove sezone regionalno takmičenje slabije nego prethodnih godina.

"Ukupni kvalitet ABA lige poslednjih godina slabi i regionalno košarkaško takmičenje je i ove sezone za nijansu slabije od prethodnih", ocenio je prvi kapiten crnogorske košarkaške reprezentacije.

On smatra da plasman Crvene zvezde i Cedevite u Top 16 Evrolige nije potvrda snage Jadranske lige, već više o njihovoj stabilnoj finansiskoj situaciji.

“Realno tri ekipe koje su na vrhu su finansijski i najbolje pokrivene i to dovoljno govori ko ima i najveću prednost. Gledajući trenutnu situaciju u Evroligi i riješenost FIBA da osnuje svoju, mislim da su veće šanse da ekipe iz ABA lige igraju FIBA, nego ULEB Evroligu", dodao je Šćepanović.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.