Šćepanović o Partizanu koji nije tim!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 21:21

Šćepanović o Partizanu koji nije tim!

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da je zadovoljan zbog večerašnje pobede protiv Bahčešehira, ali je istakao da crno-beli u narednom periodu moraju da promene mnogo stvari.

"Veoma sam zadovoljan zbog pobede, ali mnogo stvari moramo da promenimo i uradimo u narednom periodu, jer na ovaj način nismo pravi tim, nismo ozbiljan tim", rekao je Šćepanović nakon meča.

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima Bahčešehir >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa 82:76, u četvrtom kolu Evrokupa.

"Početak je sezone, ali nisam zadovoljan. Zadovoljan sam samo pobedom. Interesuje me samo tim, a ne pojedinačni učinak igrača. Svaki igrač treba da donese nešto timu, jer samo tim može da pobedi", rekao je Šćepanović.

Partizan će u sledećem kolu Evrokupa dočekati Burž.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šćepanović: Zadovoljan samo pobedom, nismo pravi tim

Izvor: RTS, 20.Okt.2020

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović zadovoljan je trijumfom svog tima u četvrtom kolu Evrokupa. . Crno-beli su pobedili u gostima turski Bahčešehir sa 82:76, čime su ostvarili drugi trijumf u takmičenju..."Veoma sam zadovoljan zbog pobede, ali mnogo stvari...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.