Šćepanović ne odustaje posle bolnog poraza, otkrio najveći problem Partizana!

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 23:52

Šćepanović ne odustaje posle bolnog poraza, otkrio najveći problem Partizana!

Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Beogradu od Budućnosti posle dva produžetka sa 99:101.

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović rekao je da se karakter ekipe meri posle utakmica kao što je bila večerašnja protiv Budućnosti i istakao da neće odustati jer smatra njegov tim ima ogroman potencijal koji će sigurno pokazati.

"Tim se ili postaje ili nestaje posle ovakvih utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Tim se postaje posle utakmice sa Venecijom, karakter se meri posle ovakvih utakmica. Jesmo li to što treba da budemo ili nismo", rekao je Šćepanović na konferenciji za novinare.

"Boli poraz, i ja sam bio igrač, ne volim da gubim, pogotovo kad izgubite na ovakav način kad se svojim karakterom,  a ne toliko znanjem, vratite u utakmicu protiv realno bolje ekipe u ovom momentu i dodjete u situaciju da dobijete utakmicu... Pet puta smo utakmicu dobijali i gubili", dodao je Šćepanović.



"Košarka je igra kada ostanete sami da date koš, i tu se vidi i karakter i sve to. Oni su večeras bili i smireniji, u boljem šutu nego mi, ali verujte, koliko god da je ovo teško, mene ovakve stvari samo guraju napred. Ja odustati neću jer mislim da ovaj tim ima ogroman potencijal i to će sigurno pokazati",
rekao je Šćepanović.



"Strašno težak raspored imamo, ali preživećemo i to"
, dodao je on.

Partizan je ponovo imao veliki broj promašenih šuteva.

"Verovatno su to neke bolesti koje moramo da prebolimo, bolje sad na početku nego kasnije. to je nešto što čeliči ovu ekipu. Da li ćemo biti ekipa zavisi od našeg karaktera, ja ne odustajem, ja verujem da možemo ali ćemo izgleda ići težim putem", rekao je Šćepanović.

Odlučujuću trojku za pobedu postigao je Danilo Nikolić u poslednjoj sekundi dugog produžetka.

"Videli ste sami šta se desilo. Komunikacija. Najveći problem od početka priprema je problem u komunikaciji u odbrani. Igrači ne shvataju ozbiljno da komunikacija u odbrani znači mnogo više nego neke druge stvari. Nikako da dodjemo do te komunikacije. I nedostatak komunikacije nas je doveo do toga da njihov najbolji šuter šutira poslednju trojku", rekao je Šćepanović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.