Šćepanović: Ništa preko noći

Izvor: Mondo, 02.Nov.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćepanović: Ništa preko noći

Novi član Partizanovog stručnog štaba veruje da će naporan rad Andree Trinkijerija doneti rezultate.

Partizan je u četvrtak konačno dobio novog trenera - danima očekivanog Andreu Trinkijerija, koji je potpisao trogodišnji ugovor i prihvatio izazov podizanja ekipe na "staze stare slave".

Da se Italijan što pre i što bolje snađe, angažovan je i Vlado Šćepanović, nekadašnji bek Partizana, koji je Trinkijeriju bio pomoćnik u nemačkom Bambergu, tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << učesniku Evrolige.

Šćepanović je za "Informer" rekao da je Trinkijeri "sigurno jedan od najboljih trenera u Evropi", ali da niko ne može da garantuje momentalni preokret.

"Trudićemo se da vratimo Partizan na pobednički put, ali svi moraju da budu svesni da to ne ide preko noći. Potrebno je vreme i mnogo rada kako bi stvari krenule u dobrom pravcu, što svi očekujemo".

Popularni "Japanac" dodao je da mu je drago što se posle igračkih dana u crno-belom dresu ponovo obreo u trofejnom klubu, ali i što će opet sarađivati sa Trinkijerijem.

"Za Partizan me vežu posebne emocije. Spreman sam za novi izazov".

Trinkijerijeva promocija zakazana je za petak, a ostaje da se vidi da li će stati pored aut-linije već u subotu (17.00, Arena sport 2), kada crno-beli u okviru 6. kola ABA lige gostuju Mega Bemaxu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.