Šćepanović: Nedopustivo!

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 00:18

Šćepanović: ''Nedopustivo!''

Pobeda koja nije otklonila brige.

Na prvi pogled, Partizan je večeras pokazao da je na putu izlaska iz krize, slavio je u Železniku sa ubedljivih 103-90, ali posle meča trener crno-belih Vlado Šćepanović nije bio zadovoljan.

''Zadovoljan sam jedino pobedom. Ponovo se ponavljaju neke stvari koje mi nisu jasne. Nekoliko puta smo vraćali rivala u život, to je nedopustivo. Mnogo grešaka smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << napravili.







Nije bilo dovoljno koncentracije ni fokusa. Pravili smo greške u zagrađivanju, greške u napadu. To je nedopustivo za ovako iskusnu i kvalitetnu ekipu koju imamo.







Tako smo izgubili od Huventuda u Badaloni koja je odredila početak sezone. Međutim, pobedili smo i to je najvažnije'', izjavio je Šćepanović, a prenosi ''Sportklub''.

On je potom naglasio da je Partizan, po njegovoj proceni, odigrao sa samo 20 posto mogućnosti.

''Nalazimo se u situaciji u kojoj se nalazimo, imamo kvalitet i nastavljamo da se borimo'', zaključio je Šćepanović.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šćepanović: Zadovoljan sam samo pobedom, trenutno smo na 20%

Izvor: OkRadio.rs, 18.Okt.2020

Trener Partizana Vlado Šćepanović nije bio u potpunosti zadovoljan posle prve pobede u ABA ligi. Partizan je kao gost savladao FMP (103:90) i ostvario prvu pobedu u novoj sezoni, posle dva poraza na startu.   Šćepanović je rekao da je ekipa trenutno na 20%.   "Zadovoljan sam jedino pobedom....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.