Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 20:18

Šćekić u Partizanu do 2023.

Crnogorski vezista dogovorio novi ugovor

Jedna briga manje za čelnike Partizana i trenera Aleksandra Stanojevića. Crnogorski vezista Aleksandar Šćekić ostaće u klubu, po ugovoru, još dve i po godine.

Visoki vezista, majstor za kvarenje protivničke igre, dogovorio se sa čelnicima Partizana da potpiše novi ugovor, koji će važiti do leta 2023. godine, saznaje Telegraf.

Šćekiću važeći ugovor ističe u junu, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je imao mogućnost da sada slobodno počne pregovore sa zainteresovanim stranama, da na leto ode kao slobodan igrač. On je, ipak, odlučio da karijeru nastavi u Partizanu, čiji je član od leta 2018. godine, kada je došao iz turskog Genčlerbirligija.

Tada je crnogorski reprezentativac došao u Humsku po želji Zorana Mirkovića, koji je bio šef struke crno-belih, ali ni kasnije promene trenera nisu uticale na Šćekićev status, štaviše, Aleksandar Stanojević je insistirao na tome da se s vezistom koji ima veliki radijus kretanja produži ugovor.

Od dolaska Stanojevića na mesto šefa struke Partizana promenio se malo i Ščekićev način igre, mnogo više ide napred, mnogo više učestvuje u napadačkim akcijama tima, pa se vidi i više njegovih opasnih šuteva, asistencija i šansi za gol.

Ove sezone odigrao je Aleksandar Šćekić 20 utakmica za Partizan, postigao je dva gola, dok je za dva asistirao.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.