Šćekić: Suze krenule kad sam čuo podršku sa tribina

Izvor: RTS, 07.Mar.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćekić: Suze krenule kad sam čuo podršku sa tribina

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić, koji je zaplakao posle sinoćnjeg poraza od niškog Radničkog u Humskoj 1:0, izjavio je da je takvu njegovu emotivnu reakciju izazvala podrška navijača. Fudbaleri Partizana posle jučerašnjeg poraza imaju 11 bodova manje od drugoplasiranih Nišlija, dok Crvena zvezda ima 18 bodova više. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Teško mi je pao poraz od Radničkog. Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su nam aplaudirali i davali podršku uz pesmu "I kad ne budeš prvi ti", što je kod mene izazvalo veliku emociju, gde nisam mogao da se suzdržim i jednostavno su suze krenule. Želim da im se zahvalim svima na podršci i želimo svi da stadion bude pun kao juče", rekao je Šćekić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, svi u klubu su se pribojavali duela sa Nišlijama jer su bili emotivno i fizički istrošeni posle derbija.
"Desilo se ono čega smo se i pribojavali, da smo iz jednog šuta primili gol, iako smo čitavu utakmicu napadali, stvarali šanse i bili bolji. Ali nažalost, u fudbalu ne pobeduje uvek bolji"
Partizan ima težak raspored u nastavku sezone, u 26. kolu Superlige igra sa ekipom Voždovca u gostima, a potom sledi i četvrtfinale Kupa Srbije protiv Napretka u Kruševcu, pa duel sa Spartakom u Humskoj.
"Još tri utakmice do reprezentativne pauze, dve u prvenstvu i jedna u Kupu. Okrećemo se njima i boljim rezultatima. U nedelju igramo protiv Voždovca, gde menjamo i podlogu, ali je na nama da se posle današnjeg dana i pauze oporavimo i fizički i mentalno", poručio je crnogorski reprezentativac.
Fudbaleri Partizana posle jučerašnjeg poraza imaju 11 bodova manje od drugoplasiranih Nišlija, dok Crvena zvezda ima 18 bodova više.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šćekić: Suze krenule kad sam čuo podršku sa tribina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2019

Fudbaler Partizana Aleksandar Šćekić, koji je zaplakao posle sinoćnjeg poraza od niškog Radničkog u Humskoj 1:0, izjavio je da je takvu njegovu emotivnu reakciju izazvala podrška navijača..."Teško mi je pao poraz od Radničkog. Dok smo izlazili sa terena, iako smo izgubili, naši navijači su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.