Savo presekao, prvi odlazak iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo presekao, prvi odlazak iz Partizana!

Prvi odlazak iz ekipe Sava Miloševića u januarskom prelaznom roku.

Partizan i Budućnost iz Podgorice su završili posao.

Ekipu crno-belih je napustio privremeno Periša Pešukić, crnogorski fudbaler  koji je letos stigao u Humsku upravo iz Budućnosti.

Sada se vraća tamo na šestomesečnu pozajmicu.

Ove sezone mladi bek je odigrao svega 180 minuta za Partizan.

Igrao je na dve utakmice, protiv Rada u prvenstvu kada su crno-beli slavili sa 3:0 i protiv Vodojaže u Grošnici kada je klub iz Humske bio bolji rezultatom 6:0.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIGAO JE KAO VELIKO POJAČANJE: Ovaj igrač ekspresno NAPUŠTA Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2020

Nije jedini...Sve je izvesnije da će Dominik Dinga ove zime napustiti Partizan. Bivši fudbaler ruskog Urala nije u planovima trenera Sava Miloševića, pa se šef struke crno-belih neće protiviti odluci da letnje pojačanje Parnog valjka promeni sredinu...Za Dingu je veoma zainteresovana Dunajska...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.