Izvor: MozzartSport.com, 01.Jun.2020, 09:39

Savo ne odlazi: Neću pružiti zadovoljstvo onima koji bi da nas destabilizuju

Trener Partizana demantovao da ide na kraju sezone

Pričalo se da ima ponudu Aston Vile, pa da želi da ode zbog navodnog navijačkog napada na njega, ali Savo Milošević poručuje da neće napustiti Partizan na kraju sezone.

Gostujući u emisiji „Probudi se“ na TV Nova, trener crno-belih je na pitanje da li je tačno da će napustiti klub na kraju sezone odgovorio:

Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bih dozvolio to zadovoljstvo onima koji bi da destabilizuju Partizan“.

Ta opaska odnosi se na ljudi koji su, kako smatra Milošević, smišljeno plasirali informaciju da je napadnut od strane navijača Partizana.

Ima onih koji žele nestabilan Partizan. Ni za to nemam vremena, da se bavim time. Poručio sam im da se bave sobom, a ne mogu da utiču na mene i rad u Partizanu. Sami će se prepoznati“.

Šef struke Partizana je i ovom prilikom čestitao trofej Crvenoj zvezdi, ali najavio napad na drugi domaći pehar.

Iskoristio bih priliku da čestitam titulu Crvenoj zvezdi, a mi ćemo se potruditi da drugi trofej završi kod nas. Neće biti lako, svi žele da osvajanjem Kupa obezbede učešće u Evropi. Ne samo kod nas, već svuda su u Kupu moguća iznenađenja i drugačije su utakmice nego u prvenstvu“, naglasio je Savo Milošević.

Partizan će u sredu igrati u Surdulici protiv Radnika meč četvrtfinala Kupa Srbije.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.