Savo će napraviti Partizan da se suprotstavi Zvezdi

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Savo će napraviti Partizan da se suprotstavi Zvezdi"

Legendarni fudbaler Partizana Predrag Mijatović veruje u svog nekadašnjeg saigrača iz kluba i reprezentacije.

Predrag MIjatović nada se da će Partizan uskoro prekinuti dominaciju Crvene zvezde u domaćem prvenstvu. A čovek koji će u toj misiji uspeti je, nada se, Savo Milošević, njegov nekadašnji saigrač iz Partizana i reprezentacije SR Jugoslavije.

"Verujem da će Savo napraviti takmičarsku ekipu koja će moći da se takmiči sa Crvenom zvezdom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koja je poslednjih godina napravila dominaciju u srpskom fudbalu. Ja se nadam da će u tome uspeti, želim mu mnogo sreće", rekao je Mijatović Tanjugu.

Izvor: Tanjug

Neizbežno pitanje za Mijatovića, ponovljeno "milion puta", ali uvek aktuelno i želja dela navijača - da li će se aktivnije uključiti u život kluba, možda u neku rukovodeću ulogu. 

"Znate da živim u Španiji i da mi je život vezan za tu zemlju. Kao patizanovac, ja sam uvek spreman da pomognem koliko god mogu. Želim Partizanu sve najboje, tu sam i uvek ću biti spreman da pomognem", odgovorio je Mijatović.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.