Izvor: Piplmetar.rs, 08.Mar.2024, 00:30

Savo Drezgić opet ide u Ameriku, hoće li se vraćati u Partizan?

Talentovani plejmejker Partizana Savo Drezgić je najzaslužniji što su crno-beli juče osvojili treće mesto na ANGT Evroliginom turniru.
U meču protiv ANGT tima Beograd, Drezgić je imao 27 poena, 10 skokova i 7 asistencija, a posle trijumfa crno-belih u tom susretu 17-godišnji košarkaš je govorio za “Sportal“ i tom, prilikom otkrio kakav mu je plan do kraja sezone. Za početak, vraća se u Ameriku…
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << “Otišao sam u Ameriku kako bih imao više minuta, kako bih napredovao i mislim da su mi prijala ta dva meseca u Americi. Došao sam na ovaj turnir na sedam dana, odigrao sam ga i sutra se vraćam u Ameriku i ostajem tamo do kraja marta. Opet se vraćam ovde da igram za reprezentaciju, pa se ponovo vraćam u Ameriku i do maja sam tamo. Za dalje ćemo videti kako i šta“, izjavio je Drezgić.
Za njega u Americi postoji sve veće interesovanje kloedž trenera.
“To su sve lepe stvari, dosta koledž trenera mi se javljalo. Upoznao sam dosta trenera i igrača, to su sve lepe stvari“, istakao je on.
Pre odlaska na košarkaško usavršavanje u Americi ove zime, Drezgić je trenirao sa prvim timom Partiizana.
“Trenirati sa najboljim igračima Evrope i trenerom kao što je Željko, to je privilegija za svakog igrača i mislim da sam napredovao u tom periodu mnogo. Video sam njihove rutine, kako se ponašaju, provodio sam vreme sa njima i to mi je veoma značilo u nastavku karijere“.
Draft?
“Ako Bog da. Nadam se najboljem, Evroliga, NBA, kako god bude“, zaključio je Drezgić.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.