Savić: Ko može da kaže da smo bolji od Partizana?

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Avg.2012, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Ko može da kaže da smo bolji od Partizana?

Sadašnji trener Crvene zvezde Dejan Savić je rekorder po broju utakmica u reprezentaciji. Tačno 444, u periodu od 1994. do 2008. Da ne beše sankcija, ali to je druga priča.
Oprostio se na Olimpijskim igrama u Pekingu. Tada su u sastavu bili Prlainović, Pijetlović, Šefik i Rađen, vaterpolisti koji su nedavno sa Vapenskim stigli upravo u Zvezdu.
Zna se da je put odnosa od saigrača do šefovanja dug, težak i ponekad neuspešan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Sada su to dve strane sa istim interesom. U onoj sjajnoj generaciji Savić je bio igrač oko kojeg su svi skupljali. Autoritet.
E sada, kako će to da izgleda kada Savić naredi, a velika imena kao što su gore pomenuti krenu u izvršavanje komandi bivšeg reprezentativnog druga.
Šta kako će da izgleda? Šta tu može da bude problem? – odgovara pitanjem Savić dok razgovaramo u Knez Mihajlovoj u prelepom „Beograd kafeu“:
Nema tu nikakve misterije. Igrao sam sa svima njima, Sa Šeletom čitav život. Igrao sam u poslednjoj godini protiv Vapenskog. Znam ih, znaju me. I drugo svi su oni takvi profesionalci, igrači sa toliko medalja da bi zapravo bilo smešno uopšte da se razmišlja da može da bude problema. Uz to ličnosti su po mom ukusu i znam kako će da pristupe poslu.
Na konstataciju da Zvezdu mnogi vide na tronu gotovo se naljutio:
Taj koji govori na taj način ne zna ništa o vaterpolu, o sportu. Napravili smo novi tim, ima tu još pukotina. Da nije Partizan slabiji? Pa stavite na papir i jedan i drugi sastav. Soro, Ćuk, Mitrović, Mandić, Dedović, Jokić, Radović. Ko može da kaže da smo u prednosti. Zvezda ima pred sobom deset stepenika, a mi smo još na prvom.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Olimpijske igre

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.