Savić: Ako ne korigujemo igru, ne piše nam se dobro protiv Partizana

Izvor: Blic, 12.Jan.2013, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Ako ne korigujemo igru, ne piše nam se dobro protiv Partizana

Trener vaterpolista Crvene zvezde, Dejan Savić nije bio zadovoljan izdanjem svojih izabranika protiv Vojvodine i pored trijumfa od 12:7 i plasmana u finale Kupa Srbije.

"Odigrali smo čudnu utakmicu, nije mi se svideo pristup i početak meča, a s obzirom na to kako je odigrao Partizan protiv Radničkog, ne piše nam se dobro ako ne korigujemo igru. Imamo manje od 24 sata da se pripremimo za finale", istakao je Savić.

Kormilar crveno-belih podseća i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Partizan odigrao odlično u Ligi šampiona pre tri dana.

"Pored utakmice sa Radničkim koji ima najzvučnija imena, ekipa Vlade Vujasinovića je odigrala na visokom nivou i protiv Segeda u sredu. Mi smo protiv Olimpijakosa imali jedan veliki pad u igri u trećoj četvrtini, ali videćemo, biće to pravi derbi i spektakl", naglasio je Savić.

Zvezda se borbe za trofej domogla trijumfom nad Vojvodinom od 12:7, dok je Partizan napravio veliko iznenađenje i savladao kragujevački Radnički sa 11:10.

Povezane vesti: Zvezda lako sa Vojvodinom, večiti derbi odlučuje pobednika vaterpolo Kupa! Svi finalisti turnira u Kupu napadaju trofej i obećavaju vrhunski vaterpolo Novi potresi u vaterpolu: Partizan i Radnički traže strane sudije u Kupu, ne i Zvezda! Jedini kandidat Partizan domaćin Kupa Srbije u vaterpolu Dejan Savić: Drago mi je što je Srbija dobila derbi u vaterpolu
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Savić: Ovakvom igrom gubimo od Partizana

Izvor: Mondo, 12.Jan.2013

Trener Vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić bio je nezadovoljan uprkos pobedi nad Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije i upozorio je igrače pred finale s crno-belima...Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da, uprkos pobedi nad Vojvodinom, nije zadovoljan pristupom ekipe i naveo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.