Saša Stamenković: Mitrović je “indijanac”

Izvor: Sportski Žurnal, 22.Nov.2012, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Stamenković: Mitrović je “indijanac”

Verbalni rat Saše Stamenkovića i Aleksandra Mitrovića, započet u prvom meču u Beogradu, sinoć je u Bakuu dobio novu epizodu.
Kada je napadač Partizana savladao nekadašnjeg Zvezdinog golmana, izazovno se okrenuo ka njemu i likovao, dok je isto učinio i čuvar mreže Nefčija nakon što je centarfor crno–belih kažnjen crvenim kartonom.
Mitrović je čak i gestikulacijom pozvao Stamenkovića na obračun van terena, što je izazvalo i uključivanja većeg broja lica u incident, koji je na sreću sprečen.
Stamenković: Indijanac
Saša Stamenković je u svom stilu prokomentarisao drugi čin sukoba sa Aleksandrom Mitrovićem:
Ne znam zašto je isključen, to pitajte njega. Ako baš moram za njega imam samo jednu reč – Indijanac! Ni sa jednim članom Partizana nisam imao problem. Ne verujem da niko od njih može da kaže i jednu ružnu reč kako sam ih dočekao.
Mitrović bez komentara
Aleksandar Mitrović nije bio raspoložen da rasvetli situaciju koja je kulminirala dobijanjem crvenog kartona.  Kada su mediji u miks–zoni poželeli da čuju  komentar mladog napadača Partizana zbog čega je pre vremena morao u svlačionicu, on je samo klimnuo glavom  i bez reči produžio dalje.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.