Saša Pavlović čeka pravu ponudu, u suprotnom...

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Pavlović čeka pravu ponudu, u suprotnom...

Ljubimac navijača Partizana još uvek nije odlučio gde će i da li će nastaviti košarkašku karijeru.

Sašu Pavlovića u poslednje vreme viđamo u hali ''Aleksandar Nikolić'', gde bodri ekipu Partizana, još uvek nije ''okačio patike o klin'', ali ukoliko u skorije vreme ne stigne ponuda koja bi mu odgovarala, kraj karijere je sve izvesniji.

U izjavi ''Novostima'', Pavlović otkriva da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su mu se prioriteti promenili u poslednje vreme.

''Nekad je ugovor bio primaran, ne u smislu novca, već zbog napretka u karijeri. Danas su deca su na prvom mestu, njihovo obrazovanje, zbog čega sam odbio nekoliko ponuda.

Džaba vam ako vi kao igrač imate odlične uslove, a porodica mora da trpi, jer kasnije se sve to odražava na vašu igru. Zato i ne žurim. Ako stigne adekvatana ponuda, biće dobro, ako je pak nema, opet je dobro.

Ostvario sam se kao igrač, ispunio sve dečačke snove, od Ervolige, NBA, reprezentacije, Partizana... Pa ako se desi da sad podvučem sad crtu, nema razloga da budem nezadovoljan. Naprotiv...'',
izjavio je Pavlović.

Kada je Partizan u pitanju, pomno prati igre Džikićevog tima, drago mu je da se klub polako stabilizuje i vraća na prepoznatljive staze uspeha, a posebno ga raduje odnos igrača prema klubu i dresu koji nose.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Saša Pavlović najavio kraj karijere: Možda je vreme da podvučem crtu

Izvor: MozzartSport.com, 26.Okt.2016, 09:20

„Sezona u Panatinaikosu me je emotivno i fizički ispraznila“, poručio je ljubimac Grobara..Bilo je u novijoj istoriji Partizana igrača koji su ostavili dublji trag u košarkaškom klubu iz Humske, ali retko ko je imao takvu konekciju sa Grobarima kao Saša Pavlović. Nekada NBA as bio je simbol...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.