Saša Obradović: Očekujem energetski zahtevnu utakmicu protiv Partizana

Izvor: B92, 04.Dec.2023, 19:15

Saša Obradović: Očekujem energetski zahtevnu utakmicu protiv Partizana

Košarkaši Partizana dočekaće u utorak 5. decembra od 20.30 časova ekipu Monaka.

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović izjavio je da očekuje energetski veoma zahtevnu utakmicu protiv Partizana u 12. kolu Evrolige.

"Imaćemo veoma napornu i tešku nedelju. Partizan ima prednost, jer igra pred svojim navijačima, koji će reagovati na svaku akciju. Ovo će biti energetski veoma zahtevna utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je u odnosu na prošlu sezonu potpisao nove igrače, a sada može da računa i na Kevina Pantera, koji se oporavio od povrede. Pobede u finišu protiv Fenerbahčea i Panatinaikosa su im ulile mnogo samopouzdanja", rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Monaka Metju Strazel podseća da je njegov tim prošle sezone izgubio od Partizana.

"Tamo je sjajna atmosfera, koju naš trener dobro poznaje. Očekujem meč visokog intenziteta, pošto želimo pobedu u gostima. Sva gostovanja u Evroligi dobijaju se odbranom. Moraćemo da kontrolišemo tempo utakmice ako želimo pobedu", dodao je Strazel.

Košarkaši Monaka će u 13. kolu Evrolige osmog decembra gostovati ekipi Žalgirisa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.