Saša Ilić nije bio slučajno na tribinama – budućnost je Partizana

Izvor: B92, 02.Jun.2020, 15:13

"Saša Ilić nije bio slučajno na tribinama – budućnost je Partizana"

Da li se Saša Ilić vraća u Partizan?

Nakon što je legendarni kapiten crno-belih proteklog vikenda prisustvovao utakmici u Humskoj, a potom sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Vladimir Matijašević izjavio da nije upućen u odlazak Ilića sa mesta selektora kadetske reprezentacije, i dalje vlada neizvesnost.

Pročitajte još Milošević: Kup daje život Partizanu, ali ništa se ne mora VIDEO

O mogućem povratku fudbalera sa najviše mečeva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za Partizan govorio je trener Savo Milošević.

"Nisam stigao da se vidim sa Ilićem, ali planiram ovih dana. Drago mi je da je gledao utakmicu, Sale je jedan od najbitnijih ljudi u ovom klubu u poslednjih 10-15 godina i svaka njegova podrška je dobrodošla. Nije moj posao, ne bih do kraja komentarisao, ali nije slučajno što je bio na tribinama", rekao je Milošević.

Milošević dodaje da je Ilić potreban Partizanu.

"Nadam se da će sa upravom razgovarati o nekim konkretnijim stvarima kada je u pitanju njegov angažman u Partizanu. Otom potom, čak ni to nije najbitnije. Sale treba da bude budućnost kluba na ovaj ili onaj način i ovo je dobar znak početak", poručio je.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.