Saša Ilić: Ostajem, Đurić je rekao da će sve biti u redu

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jun.2013, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Ilić: Ostajem, Đurić je rekao da će sve biti u redu

Kapiten Partizana Saša Ilić rekao je da je razgovarao sa predsednikom kluba Draganom Đurićem i da se nada da će uskoro potpisati novi ugovor sa crno-belima.
Razgovarao sam sa predsednikom Đurićem, on mi je rekao da će sve biti u najboljem redu što se tiče ugovora. Ako zaista tako i bude, ne vidim razlog da ne ostanem u klubu i ne potpišem novi ugovor. U svakom slučaju, ne razmišljam u drugom pravcu – rekao je Ilić na Zlatiboru.
Ilić je za Partizan do sada odigrao 626 utakmica i postigao 221 gol. On je sa crno-belima osvojio devet titula prvaka Srbije i tri trofeja u Kupu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ilić: Ne razmišljam o odlasku

Izvor: Press, 21.Jun.2013

- Razgovarao sam sa predsednikom Ðurićem, on mi je rekao da će sve biti u najboljem redu što se tiče ugovora. Ako zaista tako i bude, ne vidim razlog da ne ostanem u klubu i ne potpišem novi ugovor. U svakom slučaju, ne razmišljam u drugom pravcu - rekao je Ilić novinarima na Zlatiboru...Ilić...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.