Izvor: RTS, 24.Sep.2020, 18:31

Šarlroa - Partizan, Standard - Vojvodina, borba za Ligu Evrope

Fudbaleri Partizana igraju protiv ekipe Šarlroa meč trećeg kola Kvalifikacija za Ligu Evrope, direktan prenos je na našem Prvom programu. Vovodina, takođe u Belgiji, igra protiv Standarda. Ovaj susret počinje u 20.00. Prenos je na našem Drugom programu. Strim oba meča je na RTS planeti (samo za posetioce iz Srbije). Tok mečeva pratite na našem portalu.
Partizan i Vojvodina igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a žreb je hteo da se obe ekipe u Belgiji bore za plasman u baraž.
Prvi će na teren crno-beli, koji od 19.00 časova igraju protiv ekipe Šarlroa, koja je fenomenalno započela sezonu u nacionalnom šampionatu.
Vojvodina počinje nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a protivnik je belgijski velikan, ekipa Standarda iz Liježa.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.